Prodej byty 3+1, 79 m2 - Ruda nad Moravou - Hrabenov

Cena:  v RK ---
volejte makléři

Vlastnictví: osobní
Druh: 3+1
Typ: prodej

Okres: Šumperk
Město: Ruda nad Moravou
Ulice:

posun vlevo
DJI_0303 IMG_0509 IMG_0533 IMG_0490 IMG_0485 IMG_0500 IMG_0503 IMG_0507 IMG_0513 IMG_0522 IMG_0496 IMG_0535 IMG_0301 DJI_0313 IMG_0524 DJI_0299
posun vpravo
Zakázku nabízí: logo RK JM reality

JM reality

Pražská 375/29, Třebíč, 674 01
tel: , mobil: +420 603 172 148
e-mail: info@j-mreality.cz, www: www.j-mreality.cz

Zakázku vyřizuje: makléř

Luděk Matějů

telefon: 420770137792
e-mail: mateju@j-mreality.cz


číslo zakázky: REALITYMORAVA 01589
aktualizováno: 9.9.2024 19:47

Zadejte Váš email Zadejte Váš telefon
Dotaz
Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.
Zadejte Váš email Zadejte Váš telefon
 
1. termín 2. termín
Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.
Zadejte Váš email Zadejte Váš telefon
 
Nabízená cena Komentář k ceně
Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Popis zakázky


Jedinečná nabídka: Prostorný byt 3+1 s loftem, saunou a zahradou pro relaxaci v Hrabenově – skvělé místo pro rekreaci vaší rodiny a zaměstnanců!

Za velmi zajímavou cenu můžete získat prostorný byt 3+1 s loftem, podlahovým vytápěním a přístupem ke společné sauně, situovaný v malebné vesnici Hrabenov u Šumperka. Perfektní místo pro odpočinek, relaxaci a rekreační pobyty vaší rodiny, přátel nebo zaměstnanců!

Co tento byt nabízí:

Prostorný byt 3+1 s loftem: Ideální pro spaní a relaxaci s výhledem na část bytu.
Moderní vybavení a podlahové vytápění: Kompletně zrekonstruovaný byt s plně vybavenou kuchyní.
Společná s... Pokračování popisu zakázky >>
auna: Možnost relaxace po náročném dni přímo v domě.
Venkovní aktivity: Za domem prostor pro posezení, grilování a opékání špekáčků.
Výjimečná lokalita v přírodě: Blízkost lesů, turistických tras, řeky Moravy a dalších přírodních krás.
Výborná dostupnost: Jen 63 km z Olomouce, 129 km ze Zlína, 139 km z Brna, 162 km z Ostravy – ideální pro snadný přístup z různých částí Moravy.

Ideální investice pro rekreaci a firemní zázemí:

Tento byt je skvělou volbou pro klienty z větších měst, kteří hledají chalupu či rekreační nemovitost za skvělou cenu, kde mohou odpočívat a pořádat dovolené nebo relaxační pobyty pro své zaměstnance.

Neváhejte a kontaktujte nás ještě dnes! Tato nemovitost nabízí skvělou příležitost k odpočinku v krásném prostředí s veškerým komfortem a zázemím pro vás i vaše blízké.

Zajímá vás více informací?

Stylový byt 3+1 s loftem na spaní, podlahovým vytápěním a společnou saunou v malebném Hrabenově – ideální místo pro rekreaci vaší rodiny a zaměstnanců!

Představujeme vám jedinečnou příležitost získat za výhodnou cenu prostorný byt 3+1 s loftem, podlahovým vytápěním a přístupem ke společné sauně v krásné a klidné vesnici Hrabenov, nedaleko města Šumperk. Tento byt nabízí ideální podmínky pro rekreaci vaší rodiny, přátel či zaměstnanců, kteří hledají místo pro odpočinek a načerpání energie v přírodním prostředí.

Perfektní místo pro relaxaci: Byt se nachází v 1. patře hlavní budovy a nabízí tři neprůchozí pokoje – ideální pro komfortní ubytování celé rodiny nebo skupiny přátel. Samostatná kuchyň je plně vybavena moderními spotřebiči, zatímco loftový prostor je určen především ke spaní a relaxaci, s jedinečným výhledem na část bytu, což vytváří útulný koutek pro odpočinek či klidný spánek. Pro vaši pohodu je byt vybaven podlahovým vytápěním, které zajišťuje příjemnou teplotu v každé roční době.

Společná sauna pro dokonalý relax: K domu patří i společná sauna, která nabízí ideální možnost relaxace po dlouhém pracovním týdnu nebo sportovních aktivitách. Sauna je navržena s ohledem na maximální komfort a pohodlí všech obyvatel domu, což z ní dělá skvělé místo pro regeneraci těla i mysli.

Výjimečná lokalita v přírodě: Hrabenov je malebná vesnice situovaná v nádherném prostředí podhůří Jeseníků, s rychlým a snadným přístupem do města Šumperk. V okolí naleznete mnoho přírodních krás, jako je rozhledna Háj s dechberoucími výhledy, lesy Klapuše a Sklený vrch pro turistiku nebo cykloturistiku, a čisté prameny pitné vody. Řeka Morava protékající nedaleko vesnice je ideálním místem pro rybaření či romantické procházky.

Možnosti pro venkovní aktivity: Za domem se nachází příjemné místo pro posezení, grilování a opékání špekáčků – ideální pro rodinné a přátelské setkání nebo firemní teambuildingy. Tento prostor nabízí ideální příležitost pro relaxaci na čerstvém vzduchu a užívání si krásného prostředí.

Strategická poloha: Hrabenov je snadno dostupný z větších měst – z Brna cca 139 km, z Olomouce 63 km, z Ostravy 162 km a ze Zlína 129 km. Díky této strategické poloze je byt ideální nejen jako chalupa či rekreační nemovitost, ale i pro pohodlný přístup zaměstnanců a přátel z různých částí Moravy.

Ideální investice pro rekreaci a firemní zázemí: Za cenu necelých 5 milionů korun získáte prostorný a moderní byt v klidné lokalitě, kde můžete odpočívat, pořádat rodinné dovolené nebo poskytovat relaxační pobyty pro své zaměstnance. V této lokalitě je snadné uniknout každodennímu stresu a přitom mít veškerou občanskou vybavenost nedaleko.

Výhodná koupě: Tento byt je ideální pro klienty z větších měst, kteří hledají chalupu či rekreační nemovitost za skvělou cenu. Nabízí se zde příležitost k relaxaci a aktivnímu odpočinku v srdci přírody, a to bez nutnosti dlouhého cestování.

Nenechte si ujít tuto jedinečnou šanci získat místo, které bude patřit vám, vaší rodině i vašim zaměstnancům k odpočinku a rekreaci. Kontaktujte nás a domluvte si prohlídku ještě dnes!
<< Zkrátit popis zakázky

Podrobné informace Obytná plocha   Stavvýborný 
Elektřina220  Nadz. podlaží
Plynneuvedeno  Výtahne 
Vodaobecní  Sklepne 
Koupelnaneuvedeno  Balkónne 
Telefonneuvedeno  Lodžiene 
Vytápěníneuvedeno  Garážne 
Inž.sítěneuvedeno  Parkovištěne 

Energetický štítek G

počet zobrazení 26x

Další nemovitosti tohoto prodejce