Prodej, investiční parcela, 10 534 m2, Oskava

Cena: 510 Kč/m2
Informace k ceně: včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetn
Druh: stavební - komerční
Typ: prodej
Okres: Šumperk
Lokalita: Oskava
Aktualizace: 29.11.2023 22:45
Číslo zakázky: 00556
Výměra pozemku: 10534 m2
Elektřina: 220
Kanalizace: ano
Soubor stavebních a nestavebních pozemků o o rozloze 10,5 tisíc m2 vhodný k investičním účelům v obci Oskava rozkládající se uprostřed krásné přírody.

Na pozemku dříve stál penzion s restaurací, takže veškeré přípojky, jako je elektřina, voda, plyn a kanalizace, jsou přivedeny přímo na něm. Základová deska, která zde stále leží, je výhodou. Příjezdová cesta patří z části obci, z části Lesům České republiky a má na ní podíl i majitel.

Parcela se nachází na samotném konci cesty, kterou lemuje přes cestu řeka Oskava a je obklopena lesy. Pro lidi z města to může být vysněný ráj na zemi, který je předurčen k odpočinku a relaxaci třeba v nějakém penzionu s wellness v klidné přírodě.

Obec Oskava se nachází v okrese Šumperk v Olomouckém kraji, v údolí stejnojmenné říčky zhruba 13 km jv. od Šumperka. Žije zde přibližně 1 300 obyvatel.

Rabštejn je kopec v Hanušovické vrchovině, 6 km severně od obce Oskava. Na vrcholu se nachází zbytky gotického hradu Rabštejn, nejvýše položeného moravského hradu. Podniknout zde můžete pěší výlet překrásnou krajinou na známou a všemi oblíbenou horskou chatu Rabštejn, která se nachází hned naproti vyhlídkovým skalám, které mají v oblibě horolezci.

Obec oskava a její okolí je rájem také pro cyklisty. Necelých 8 km zde protékají na horním toku říčky Huntavy krásné Rešovské vodopády. Území je chráněno jako národní přírodní rezervace Rešovské vodopády od roku 2013 a má rozlohu 71,6 ha. V kaňonovitém údolí se kolem vodopádů projde od jara do podzimu spousta turistů, kteří obdivují krásy přírody Nízkého Jeseníku.

Oskava, zdánlivě neznámá víska, která v sobě skrývá velký turistický potenciál a nyní může být Vaším investičním cílem. V případě zájmu rádi našim klientům pomůžeme s výhodným financováním této nemovitosti. Majitel si vyhrazuje právo prodat nemovitost nejvyšší nabídce.

Přijeďte za mnou na prohlídku. Moc rád Vás tady osobně provedu. Váš realitní makléř, Josef Andrle z Ostrova realit.
Realitní makléř:

Josef Andrle
tel: 420605177870

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 1 171 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop