Rodinný dům 3+1 se zahradou v Šumperku, ul. Bohdíkovská

Cena: 4 750 000 Kč
Financování:na hypotéku za 20 458 Kč měsíčně
Druh: rodinný dům
Typ: prodej
Okres: Šumperk
Lokalita: Šumperk
Ulice: Bohdíkovská
PENB: G
Aktualizace: 29.07.2024 15:50
Číslo zakázky: 6823370
Stav: nutná rekonstrukce
Vlastnictví: osobní
Zastavěná plocha: 149 m2
Obytná plocha: 140 m2
Výměra pozemku: 1745 m2
Počet pater: 1
Elektřina: 220
Vodovod: studna
Kanalizace: ano
Plyn: ano
Sklep: ano
Garáž: ano
Nabízíme k prodeji pěkný samostatně stojící rodinný dům se zahradou v Šumperku, ul. Bohdíkovská. Dům se nachází v oblasti s dobrou dostupností veřejné dopravy. Dispozice domu je 3+1, což představuje ideální prostor pro rodinné bydlení s možností rozšíření o půdní prostory. Dům je před rekonstrukcí, což poskytuje novým majitelům možnost upravit si interiér podle vlastních představ a potřeb. Zároveň je však možné nemovitost ihned užívat, v dobrém technickém stavu. Nemovitost je zasazena do klidného a příjemného prostředí, které je ideální pro rodiny s dětmi nebo pro ty, kteří hledají útočiště pro odpočinek od městského ruchu.
Kompletní inženýrské sítě k dispozici, plyn zaveden do domu, voda je řešena studnou s možností napojení na veřejný vodovod a odpad je sveden do veřejné kanalizace. Dům nabízí sklepní prostory kde se nachází kotelna s automatickým kotlem na tuhá paliva.
K dispozici je garáž na parkování, což je zásadní výhoda pro majitele vozidla. Zahrada s pěknou pergolou přináší dostatek prostoru pro relaxaci, zahradničení či hry s dětmi a zvířaty. Dům je přístupný ihned a je možné jej financovat hypotékou, což může být pro zájemce o koupi výhodou. Při rekonstrukci je možné využít dotaci zelená úsporám, kterou Vám rádi pomůžeme vyřídit.
Pro více informací nebo pro sjednání prohlídky nemovitosti mě neváhejte kontaktovat, poskytnu Vám veškeré potřebné informace a pomůžu Vám s celým procesem koupě. Váš nový domov na vás čeká v Šumperku, městě plném zeleně a s bohatou historií.
Realitní makléř:

Jaroslav Huf
tel: +420721840961

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 126 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop