Prodej chaty v Mostkově pod vrcholy Jeseníků

Cena: 1 099 000 Kč
Financování:na hypotéku za 4 733 Kč měsíčně
Druh: rodinná rekreace
Typ: prodej
Okres: Šumperk
Lokalita: Oskava
PENB: G
Aktualizace: 15.06.2024 20:05
Číslo zakázky: 6626280
Stav: nutná rekonstrukce
Vlastnictví: osobní
Zastavěná plocha: 41 m2
Obytná plocha: 60 m2
Výměra pozemku: 238 m2
Počet pater: 1
Elektřina: 220
Kanalizace: ano
Sklep: ano
Parkoviště: ano
Klid, příroda, relax . To vše je definicí tohoto místa, kde si můžete odpočinout od ruchu velkoměsta a vyčistit si hlavu.

Tato útulná chata v obci Mostkov na Šumpersku je v místě, ze kterého je úžasný výhled na rybník Oskavu. Zároveň jste v přírodě a máte čas a prostor pouze pro sebe.

Jedná se o kombinovanou stavbu, základ a vnitřní blok jsou zděné a podkroví je dřevěné s vnějším i vnitřním obložením. Dveře na toaletu jsou na chodbě u vstupu do chaty.

K vytápění složí kamna na tuhá paliva. Odpady jsou vyřešeny jímkou. Voda je zde vyřešena studnou, která je společná se sousedy.

Mostkov patří k obci Oskava, která leží přímo pod vrcholy Jeseníků, v údolí stejnojmenné říčky zhruba 13 km od Šumperka. Převažují zde lesy, které se táhnou přes vrcholy Jestřáb, Mazance a další. Je zde krásná zřícenina hradu Rabštejn a s ním spojené i skalní město.

Pokud hledáte místo, kam může utéct od práce a běžného života, zde je to pro vás ideální. Na viděnou v Mostkově.
Realitní makléř:

Alice Müllerová
tel: 226 256 126

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 20 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop