Prodej chaty v obci Loštice, 30m2

Cena: 700 000 Kč
Informace k ceně: cena k jednání
Financování:na hypotéku za 3 014 Kč měsíčně
Druh: rodinná rekreace
Typ: prodej
Okres: Šumperk
Lokalita: Loštice
PENB: G
Aktualizace: 18.04.2024 18:16
Číslo zakázky: 15442042
Stav: výborný
Výměra pozemku: 17 m2
Postaveno z: dřevostavba
Elektřina: 220
Vodovod: studna
Sklep: ano
Parkoviště: ano
Představujeme Vám k prodeji dvoupodlažní chatu, která se nachází v klidné lokalitě na okraji města Loštice. Nabízí nejenom překrásné prostředí obklopené přírodou, ale také veškeré vybavení pro víkendový život.

Nově zbudovaná terasa je ideálním místem pro odpočinek a relaxaci, zároveň je perfektním místem pro posezení s přáteli a rodinou. Připojení na elektřinu a vodu zajišťuje pohodlný životní standard a komfort.

Klidné místo vedle lesa nabízí únik od městského ruchu a zanechává prostor pro spojení s přírodou.

Loštice je malebné město, které nabízí veškeré potřebné vybavení a služby pro pohodlný život. Přestože se nachází na okraji města, je dostupnost veškerých obchodů, restaurací a veřejné dopravy v pohodlné blízkosti.

Pokud hledáte únik z města, který vám poskytne harmonii mezi soukromím a pohodlím, pak je tato chata tím pravým pro vás. Nechte se unést pohodou, kterou tato chatka na okraji Lesa v Lošticích nabízí. Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost!
Realitní makléř:

Klára Řezníčková, Ing.
tel: 420603777389

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 297 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop